SlowXmas KvízEst a Falkban felvezető sétával

Aktuális » Hírek - SlowXmas KvízEst a Falkban felvezető sétával

Érintett utcák: Art&Antique Street
Címkék: slowxmas2023,Kvízest
Esemény kezdete: 2023-12-08 17:30:00
Esemény vége: 2023-12-08 19:00:00

Az idei évben új gondolatként jelent meg, hogy szervezzünk kvíz esteket! A részvétel ingyenes és tízezres nagyságrendben lehet ajándékokat nyerni!

Ez alakalommal egy felvezető sétával kezdődik a KvízEst, mely segítséget nyújt majd a kvíz egyes részeinek megoldásában.

Találkozó: 2023. december 8. (péntek) 17.30 Columbo szobor (Falk Miksa utca és Szent István krt. sarok)

A SlowXmas alatt összesen három kvíz est lesz, az első a Bartók Béla Boulevardon a Szpotban december 1-jén, a második a Falk Art&Antique Street-en a Haas Galériában december 8-án és a harmadik a Ráday Sohoban a Csapszékben december 15-én.

A kvíz estek témája egy kis általános tudást, némi Budapest jártasságot feltételez és a BUM, valamint az adott utcához kapcsolódó néhány alapinformációt öleli fel. A kvíz estek 18.00 órától 19.00 óráig tartanak, ebből 30 perc a játék idő, ami alatt kb. 20 kérdést kell megoldaniuk a 2 és 4 fős csapatoknak. Maximális létszám: 20 fő, akiket egy est alkalmával fogadni tudunk.

A helyszínen kiértékelésre kerülnek a megoldott kvíz lapok és sorsolással az első három helyezett értékes ajándékokat kap, melyet ott a helyszínen át is adunk. Játékszabályzat ITT érhető el!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kvíz megoldása alatt pedig apró falatokat és egy kis vízháztartás utánpótlást is kínálunk.

Második kvíz helyszínünk és időpontunk, amelyre most várjuk jelentkezésüket (részvétel ingyenes):

2023. december 8. (péntek) 18.00

Haas Galéria (1055 Budapest, Falk Miksa utca 13.)

Jelentkezni az info@bevasarloutca.hu e-mail címen lehet, ahova 2 és 4 fős csapatok jelentkezését várjuk a csapat tagok nevének, a kvíz időpontjának megadásával!

Kérjük, hogy amennyiben visszaigazolt regisztrációval rendelkezik, de mégsem tud részt venni az eseményen, akkor azt legkésőbb 24 órával előtte jelezze számunkra, hogy másnak is legyen lehetősége eljönni!

 

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

A helyszínen hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a kvízestre, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

Forrás: BUM Budapest

 

 

 

 

« Vissza