Légy Karácsonykor is környezettudatos!

Aktuális » Hírek - Légy Karácsonykor is környezettudatos!


Hogyan? Ehhez adunk tippeket és tanácsokat "zero waste" csomagoló workshopjaink alkalmával, ahol olyan technikákat és ötleteket sajátíthatsz el, amit később a hétköznapokban is használhatsz, nem csak Karácsonykor. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet, ezért meglévő anyagok, vagy a természetben lebomló anyagok felhasználásával mutatunk most csomagolási trükköket.


Magaddal hozhatod a karácsonyi ajándékaid, de ha még nem volt időd a nagy bevásárlásra, az sem gond - biztosítunk mindenki számára könyveket, melyeket el is vihetsz magaddal. Itt megtanulhatod, hogy lehet hulladékmentesen becsomagolni és feldíszíteni különböző formájú tárgyakat, legyen szó egy könyvről vagy labdáról.

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel a helyszínek befogadó képessége limitált és maga a foglalkozás sem engedi a nagy létszámot.

Ha az ajándék már megvan, de nincs ötleted alternatív csomagoló anyagra, mi biztosítunk neked régi térképeket, szórólapokat, újságokat, amik csak arra várnak, hogy új életet leheljünk beléjük! Ha szívesen csomagolod textiliába, úgy hozhatsz magaddal sajátot, egy legalább 50x50 cm anyag darabot.

Természetesen egy fent említett méretű textilt is tudunk adni, amit a gyakorláshoz használhatsz!


Regisztráció:
December 09. 15:30-17:30, Púder Bárszínház: https://bevasarloutca.hu/zero-waste-csomagolo-workshop-puder

December 14. 15:00-17:00, Szatyor: https://bevasarloutca.hu/zero-waste-csomagolo-workshop-szatyor

December 16. 16:00-18:00, K11 Művészeti és Kulturális Központ: https://bevasarloutca.hu/zero-waste-csomagolo-workshop-k11

December 20. 15:30-17:30, Nagyházi Galéria: https://bevasarloutca.hu/zero-waste-csomagolo-workshop-nagyhazi-galeria

 

Facebook esemény

 

 

További érdekes információk az Art & Antique Street oldalán.

« Vissza