Séta üzletről üzletre – bepillantás a galériák életébe

Aktuális » Hírek - Séta üzletről üzletre – bepillantás a galériák életébe

Art&Antik Street

2020. március 21. (szombat)

11.00

Séta üzletről üzletre – bepillantás a galériák életébe

Másfél-két óra ráérős időtöltés a művészet jegyében. Érintsük meg letűnt idők tárgyait és engedjük, hogy ők is megérintsenek bennünket. Ismerkedjünk a történetükkel, illesszük be őket a mindennapjainkba. Kincskereső séta Balázs Kata idegenvezető-műtárgybecsüssel a Tavaszi Feltöltődés alkalmából. 

Ezúttal az utca névadójának nyomába eredünk. Olyan városi legendáknak járunk utána, mint Falk Miksa rokonsága Columbo alakítójával, vagy éppen megidézzük a neves újságíró tartalmas délutánjait Erzsébet királynéval.

Sétánk során meg is pihenünk, Art Deco és mid-century bútorok várnak bennünket Ferenczi Zsuzsa színes birodalmában. Az Art Core tulajdonosa sok év tapasztalatával mesél nekünk a stílusjegyekről és kedvenc darabjainak kalandos, országhatárokon átívelő útjáról

Találkozzunk V. kerület Falk Miksa utca - Szent István krt. sarkán, a Falk-szobornál (Columbo).

Részvételi díj: 2.000,- Ft/fő

Regisztrálni 2020. március 18-ig lehet, vagy amíg szabad helyek vannak, azonban a regisztráció a részvételi díj 2020. március 20-ig történő átutalásával válik véglegessé.

Az átutalásra vonatkozó információk a visszaigazoló e-mailben lesznek, kérjük közleménybe beírni: Tavaszi Feltöltődés 2020. március 21., Regisztráló neve - az utalás adatait a visszaigazoló e-mailben találják majd.

Séta hossza: 1,5-2 óra

Létszám: max 20 fő

REGISZTRÁCIÓ

« Vissza