6 órai tea stílusosan – Műtárgyak élőben

Aktuális » Hírek - 6 órai tea stílusosan – Műtárgyak élőben

Beszélgessünk online a művészetről! Szerdánként egy-egy régiségbolt, galéria hangulatát hozzuk el az otthonába. A részvétel ingyenes.

Élőben jelentkezünk egy csésze illatos tea mellől. Sorra kézbe vesszük a múltidéző tárgyakat és Önökkel együtt hallgatjuk a téma szakértőinek történeteit. A kérdéseket, hozzászólásokat a Zoom alkalmazás segítségével fogadjuk. Készüljenek a képernyő elé egy forró teával Önök is, élvezzék otthonuk kényelméből a szebbnél szebb régiségboltok, galériák hangulatát!

Beszélgetőtárs: Balázs Kata újságíró, műtárgybecsüs

Általános információk

ONLINE közvetítés

A beszélgetés élő adásban történik, melyhez Önök okos készülékük segítségével egy zoom meeting keretében csatlakozhatnak az online térben. Ezt otthonukból, kényelmesen tehetik meg. Nem kell más hozzá, csak egy olyan eszköz (telefon, tablet, laptop, pc), amin nézni tudják a "közvetítést". Ennél a programnál csak online kapcsolódásra van lehetőség, személyesen nem tudjuk Önöket a helyszínen fogadni.

Chat formájában bármikor megoszthatják velünk észrevételeiket. Ha rendelkeznek mikrofonnal, akkor a program végén szóban is feltehetik a kérdéseiket. 

Az Önök számára a részvétel ingyenes, csak internetkapcsolattal, egy megfelelő eszközzel és a zoom applikációval kell rendelkezniük, hogy részesei legyenek ennek az élménynek.

Az esemény regisztrációhoz kötött, a visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott online beszélgetés zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni. A feltüntetett időpontok a beszélgetés kezdését jelölik, ezért javasoljuk, hogy 10-15 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják a „közvetítést”. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést.

Regisztráció 2020. szeptember 23-tól indul.

Részletek és regisztráció:

https://bevasarloutca.hu/cikkek/programok/6-orai-tea-stilusosan-mutargyak-eloben

Falk Art Fórum és BUM - Bevásárló és Tematikus utcák szervezésében

További érdekes információk az Art & Antique Street oldalán.

« Vissza