Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Montparnasse

Aktuális » Hírek - Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Montparnasse

Miről szól a #Várunkvissza kampány?

Nem futamodtak meg a vállalkozások a járványhelyzetben, Budapest öt bevásárlóutcájának összefogásával idén is egy csokorba szedték össze az általuk kínált finomságokat, termékeket, szolgáltatásokat. Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban. 

A nap vállalkozója: Montparnasse

A Montparnasse bútor-galériában eredeti francia art deco bútorok és az ’50, ’60, ’70 es évek vintage designer darabjai mellett napjaink lakberendezési tárgyait is megtalálja a látogató. A közös nevező az exkluzív elegancia kínálatunk minden elemében

Lakása, irodája berendezéséhez tetszés szerint választhat csupán egy stílust, vagy keverheti különböző arányban e három irányzatot, ami még izgalmasabb enteriőrt eredményez.

Ebédlő- és ülőgarnitúrák, íróasztalok, bárszekrények, tálalók mellett olyan kisebb, kiegészítő darabokat (konzolokat, kisasztalokat, tükröket, lámpákat) is kínálunk, melyek egy már berendezett lakás áthangolására, felfrissítésére alkalmasak, a stílusos vendéglátáshoz szükségesek (pezsgősvödrök, tálcák, pohárkészletek) vagy ajándéknak alkalmasak (fényképkeretek, dobozok, kávéskészletek).

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, jöjjön el galériánkba, hogy személyesen mutathassuk be üzletünket, kínálatunkat és hogy Ön is olyan visszatérő látogatónk legyen, mint sokan mások.

Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
Weboldal:
www.montparnasse.co.uk

#várunkvissza

További információ a kampányról.

« Vissza