Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Anna Antikvitás

Aktuális » Hírek - Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Anna Antikvitás

Miről szól a #Várunkvissza kampány?

Nem futamodtak meg a vállalkozások a járványhelyzetben, Budapest öt bevásárlóutcájának összefogásával idén is egy csokorba szedték össze az általuk kínált finomságokat, termékeket, szolgáltatásokat. Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban. 

A napernyő gyűjtemény, antik legyező, és sok-sok kézimunka - a kézimunkák, textilek iránti tisztelet, és szeretet, jócskán fűszerezve nagy adag gyűjtőszenvedéllyel - így kezdődött egy gyerekkori álom megvalósítása, és így jött létre az
Anna Antikvitás - Anna's Antiques
.
Már a kezdetek kezdetén megfogalmazódott az a nemes gondolat, hogy menteni "kell" a menthetőt, hogy a magyar kézimunka klasszikus szépségét nem csak hazánk szűk határain belül, hanem határainkon kívül is ismertté kell tenni. A benne gyökerező őserőt nem szabad parlagon hevertetni, hisz nemzeti kincsünk (az), legyen népi vagy polgári - és így lett üzletünk fő profilja a régi textília, elsősorban a magyar - amely az évek során kibővült az egész Kárpát-medencére is.
Üzletünkben sok fajta kézi szövött terítő és függöny, horgolt és vert csipke, kelim, damaszt, bársony és brokát színes választéka megtalálható. Ezenkívül kerámiák, porcelánok, lámpák, csillárok, érdekes dísztárgyak sokasága nyújtja a keresgélés és rátalálás kimondhatatlan örömét.

Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 18-20.
Weboldalhttp://www.annaantikvitas.hu

#várunkvissza

További információ a kampányról.

« Vissza