Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Hári Anikó Ékszergaléria

Aktuális » Hírek - Várunk vissza Budapest bevásárlóutcáiba! - A nap vállalkozója: Hári Anikó Ékszergaléria

Miről szól a #Várunkvissza kampány?

Nem futamodtak meg a vállalkozások a járványhelyzetben, Budapest öt bevásárlóutcájának összefogásával idén is egy csokorba szedték össze az általuk kínált finomságokat, termékeket, szolgáltatásokat. Az elmúlt években SlowXmas néven ismertté vált kezdeményezés reagálva a vírushelyzetre idén #Várunkvissza – Együtt a helyi vállalkozókért néven hirdeti az összefogást az adventi időszakban. 

A nap vállalkozója: Hári Anikó Ékszergaléria


„Legyél NŐ!”
Nagy álmom, hogy önálló üzletem legyen, 13 éve valósult meg. (Tényleg csak zárójelben említem meg, hogy ez pont a válság kezdetén történt, 2007-ben. Most újra egy válság közepén vagyunk, mely egyformán érint mindenkit, de azt kijelenthetem, hogy válságmenedzselésben már jó gyakorlatom van.)
Egyedi tervezésű és készítésű ékszereimnek saját arca, stílusa van, mert a főszereplők a drágakövek. Igyekszem felkutatni a kevésbé ismert, szokatlan csiszolású, érdekes színárnyalatú ásványokat, köveket. Olyan egzotikus helyeket is felkerestem már, mint a burmai Mogok, ceyloni Ratnapura, thaiföldi Bo Ploy, azért, hogy a lelőhelyeken, első kézből kutathassam fel a drágaköveket.
Különleges formavilágú ékszereim méltón keretezik a természet ajándékait, a drágaköveket. Minden darab egyedileg, kézimunkával készül.
Szeretem a koktélgyűrűimet! Ők a kedvenceim. A nagyméretű, csillogó drágakövek méltón emelik a Nők szépségét, eleganciáját.
A Falk Miksa 14. sz. alatt található galériában minden darabot meg lehet nézni, fel lehet próbálni. Tervezést, javítást, igazságügyi értékbecslést, szakvélemény készítést is vállalok.
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 14.
Weboldal: www.harianiko.hu

#várunkvissza

További információ a kampányról.

« Vissza