Mesélő Lipótváros – Tittel Kingával, a Mesélő zsebkönyvek írójával

Aktuális » Hírek - Mesélő Lipótváros – Tittel Kingával, a Mesélő zsebkönyvek írójával

Art&Antique Street
Séta
Esemény kezdete: 2021-11-05 14:00:00
Esemény vége: 2021-11-05 16:00:00

Találkozó november 5-én 13.50-kor a Columbo szobornál (Szent István krt. - Falk Miksa utca sarok)

Tittel Kinga idegenvezetővel, a Mesélő Budapest és a Mesélő zsebkönyvek írójával (A Várnegyed titkai, A Duna kincsei, Kilátók és Miniszobrok), a Klasszik és Jazzy rádión hallgatható Mesélő Budapest műsor házigazdájával eredünk a Lipótváros rejtett kincseinek nyomába.

Columbo szobrától a Szabadság térig tart a múltidéző séta, megcsodálunk óriási és apró műalkotásokat, szóba kerül az Országház éppúgy, mint Kolodko miniszobrai. A gerillaszobrászról olyan történeteket ismerünk meg, amelyeket máshol nem hallhatunk, és Kinga fotóinak segítségével bepillantunk a művész műtermébe is.

Séta időtartama: 2 óra

Sétát vezeti: Tittel Kinga idegenvezető, a Mesélő Budapest és a Mesélő zsebkönyvek írója

Séta díja: 3.500,- Ft

A díjat a sétát szervező Trimly Kft. részére kell elutalni 2021. november 4-ig. Részletek az utalásról a visszaigazoló e-mailben.

FONTOS!
A meghirdetett program beltéri részein a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező! Kérjük, hogy tartsák be a legalább 1,5 méteres távolságot! Amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programokon! A helyi programok szervezői a szükséges óvintézkedésekről gondoskodnak. 

Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, úgy azok mindenkori betartása mellett lehet majd az eseményen részt venni. Ha előírják védettségi igazolvány feltételét, akkor csak annak birtokában.

 

A létszám 25 főben limitált, továbbá kötelező a Tourguide (VOX) készülék használata, aminek díja a fent jelölt részvételi díjban már benne van. Erre a megfelelő távolság betartása érdekében van szükség. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak, és a részvételi díjat elutalták. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját füles használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Amennyiben regisztráció után 1-2 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a szükséges információkat.

A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Regisztráció:

https://bevasarloutca.hu/programok/esemeny/meselo-lipotvaros-tittel-kingaval-a-meselo-zsebkonyvek-irojaval

 

« Vissza