SlowXmas - Modern és Kortárs Művészeti Séta a Falk Miksa utcában

Aktuális » Hírek - SlowXmas - Modern és Kortárs Művészeti Séta a Falk Miksa utcában

A Budapest ikonikus utcáit bemutató SlowXmas séták keretében december 4-én a legendás Falk Miksa utca három modern és kortárs művészeti kiállításába nyerhetnek közelebbi betekintést sétapartnereink!


2021. december 04., 13:30

A karácsony előtti kulturális feltöltődésben segítségünkre lesznek:
- A Bodó Galéria és Aukciósház, amelynek 5. Téli Aukciós anyagát ismerhetjük meg közelebbről. Az árverésre december 9-én kerül sor, így a séta résztvevői még bőven az azt megelőző napokban ismerkedhetnek meg a művekkel. A galéria a jelenlegi formájában 2018 márciusában nyílt meg, bár előtte is fontos szereplője volt az utca életének, hiszen a több évtizeden át sikeresen működő Magyar-Francia Galéria megújult és kibővített változataként jött létre.
- A Nagyházi Contemporary, amely a nagymúltú Nagyházi Galéria és Aukciósház tavaly nyílt új, kortárs művészeti galériája. 2020-ban kortárs galériát nyitni nagy bátorságra vall – szó esik majd ennek részleteiről és a galéria fiatal művészeiről. Sétánk során ellátogatunk a Falk Miksa utcában található showroomba, ahol arról is beszélgetünk majd, milyen a fiatal kortárs művészek helyzete ma hazánkban, egy világjárvány közepén.
- A Virág Judit Galéria aznap nyitó Téli Aukciós anyagával is megismerkedhetünk. Az aukciós kiállítás december 4-18. között lesz megtekinthető, az árverést pedig 19-én tartják, így a séta során szó szerint az elsők között tudhatunk meg kulisszatitkokat a kiállított művekről, és természetesen a galéria fantasztikus, új, kibővített tereit is bejárjuk.
 

Kezdés: 13:30, December 4., szombat
Találkozó: a Bodó Galéria és Aukciósháznál (Falk Miksa u. 24-26. - Balaton u. sarok)
A séta időtartama: 1.5-2 óra
Regisztráció itt:
 
A program szervezői:
Falk Art and Antique Street
BUM - Bevásárlóutca Menedzsment
A sétát vezeti: Jakab Luca kulturális menedzser
 
Covid-19 és egyéb tudnivalók:
A programok változtatásának jogát fenntartjuk, feltöltésük folyamatos. Minden séta regisztrációhoz kötött és kedvezményes díj ellenében tudnak részt venni rajta, a galériák zárt tereiben a maszk használata kötelező lesz.
Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, úgy azok mindenkori betartása mellett lehet majd az eseményen részt venni. Ha előírják védettségi igazolvány feltételét, akkor csak annak birtokában.
A létszám limitált, továbbá kötelező a Headset (tourguide) készülék használata, aminek díja a fent jelölt részvételi díjban már benne van. Erre a megfelelő távolság betartása érdekében van szükség. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak és elutalták a részvételi díjat. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját füles használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez.
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.
Amennyiben regisztráció után 1-2 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a szükséges információkat.
A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.
 

« Vissza