Nádor-udvar kívül belül – és más érdekességek

Aktuális » Hírek - Nádor-udvar kívül belül – és más érdekességek

Kalandozás a galériás negyed múltjában és a Kieselbach Galéria és Aukciósház téli aukciós anyagában.

2021. december 12., 13:00

A Kieselbach Galéria és Aukciósház téli árverésének kvalitásos anyagával ismerkedhetnek meg az érdeklődők december 12-én. Balázs Kata idegenvezető, műtárgybecsüs, a Falk Art&Antique Street menedzsere invitálja várostörténeti sétára mindazokat, akiket érdekelnek a galériás negyed múltjának ikonikus alakjai és gyönyörű műtárgyai.
Kiderül például, mi volt a dolga a nyargoncnak a régi időkben, mivel és hol töltötte mindennapjait az idősödő Szép Ernő, és megtudjuk azt is, mi köze egy svájci molnárlegénynek a magyarok sörfogyasztásához. Szóba kerül a legendás Nádor-udvar, ahova be is tér a társaság egy tárlatvezetésre, hiszen ma itt található a Kieselbach Galéria.


Találkozás: Columbo szobor (Falk Miksa utca - Szent István krt. sarok)
Séta hossza: 1,5 óra
Sétát vezeti: Balázs Kata idegenvezető, műtárgybecsüs
Regisztráció alul az űrlapon keresztül.
Részvételi díj: 1.500,- Ft/fő, melyet előzetesen kérünk átutalni 2021. december 10-ig. Tartalmazza a kötelező Headset árát.

 
A részvétel regisztrációhoz kötött.
Covid-19 és egyéb tudnivalók:
A programok változtatásának jogát fenntartjuk, feltöltésük folyamatos. Minden séta regisztrációhoz kötött és kedvezményes díj ellenében tudnak részt venni rajta, a galériák zárt tereiben a maszk használata kötelező lesz.
Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, úgy azok mindenkori betartása mellett lehet majd az eseményen részt venni. Ha előírják védettségi igazolvány feltételét, akkor csak annak birtokában.
A létszám limitált, továbbá kötelező a Headset (tourguide) készülék használata, aminek díja a fent jelölt részvételi díjban már benne van. Erre a megfelelő távolság betartása érdekében van szükség. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak és elutalták a részvételi díjat. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját füles használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez.
 
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.
Amennyiben regisztráció után 1-2 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a szükséges információkat.
A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
 
Regisztráció:
https://bevasarloutca.hu/programok/esemeny/nador-udvar-kivul-belul-es-mas-erdekessegek

Szervezők:Art & Antique Street és Bevásárló és tematikus utcák menedzsmentje (BUM)

 

 

« Vissza