Tavaszi Tematikus Séták sorozat 2022 - Falk Miksa utca

Aktuális » Hírek - Tavaszi Tematikus Séták sorozat 2022 - Falk Miksa utca

Tittel Kinga idegenvezetővel, a Mesélő Budapest és a Mesélő zsebkönyvek írójával (A Várnegyed titkai, A Duna kincsei, Kilátók és Miniszobrok), a Klasszik és Jazzy rádión hallgatható Mesélő Budapest műsor házigazdájával eredünk a Lipótváros rejtett kincseinek nyomába.

 

 

 

Columbo szobrától a Szabadság térig tart a múltidéző séta, megcsodálunk óriási és apró műalkotásokat, szóba kerül az Országház éppúgy, mint Kolodko miniszobrai. A gerillaszobrászról olyan történeteket ismerünk meg, amelyeket máshol nem hallhatunk, és Kinga fotóinak segítségével bepillantunk a művész műtermébe is.

Találkozó: április 1-jén 13.50-kor a Columbo szobornál (Szent István krt. - Falk Miksa utca sarok)

Séta időtartama: 2 óra

Sétát vezeti: Tittel Kinga idegenvezető, a Mesélő Budapest és a Mesélő zsebkönyvek írója

Séta díja: 3.500,- Ft/fő (tartalmazza a tourguide készülék és séta árát, melyet előzetesen kell átutalni 2022. március 31-ig a visszaigazoló e-mailben található számla számra). 

A részvétel regisztrációhoz kötött, a regisztrációs űrlapokat a séta felírás után (alul) találják, ahol a szükséges adatok megadásával tud jelentkezni.

Létszám: 25 fő

 

FONTOS!
A meghirdetett programon az aktuális járványügyi szabályok mindenkori betartása mellett lehet részt venni. Amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programon!

Kérjük, hogy a sétára 10 perccel az indulás előtt legyen szíves megérkezni, hogy legyen idő a készülékek kiosztására.

A létszám limitált, továbbá kötelező a Headset (tourguide) készülék használata, aminek díja a fent jelölt részvételi díjban már benne van. Erre a megfelelő távolság betartása, valamint a környezeti zaj minimalizálása érdekében van szükség. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak és elutalták a részvételi díjat. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját fülhallgató használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Amennyiben regisztráció után 1-2 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt (és a spam/levélszemét mappában sem találja), akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a szükséges információkat időben.

A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Regisztráció 

« Vissza