Folytatódnak a Tavaszi Tematikus Séták

Aktuális » Hírek - Folytatódnak a Tavaszi Tematikus Séták

Szeretne többet tudni az art deco és mid-century bútorokról? Vagy megismerkedne a Virág Judit Galéria kortárs műveivel egy művészettörténész segítségével? Ha igen, akkor mindenképpen legyen ott a Falk Miksa utcai sétánkon április 29-én 14.00 órakor. 

Sétánk során szemezgetünk Lipótváros kalandos történetéből, beszélgetünk szecesszióról és selyemgyártásról, rendhagyó szobrokról és különleges sorsokról. Ferenczi Zsuzsa bútorbecsüs, az Artcore Antik & Design üzletvezetője art deco, mid-century modern és design bútorokról mesél nekünk, és megmutatja, hogyan illesszük a 20. század stílusait egy mai enteriőrbe. A Virág Judit Galéria kortárs műveivel Hársfalvi Magdolna művészettörténész társaságában ismerkedünk. Végül megpihenünk a Café Frei-ben egy illatos kávé vagy tea mellett.

 

 

Séta indulása: 2022. április 29. péntek 14:00

Találkozási pont: Columbo szobor (Falk Miksa utca – Szent István körút sarka)

Séta időtartama: 2 óra

Sétát vezeti: Balázs Kata, idegenvezető, műtárgybecsüs, az Art & Antique Street menedzsere

Séta részvételi díja: 4500 Ft / fő (amely a sétán és a tárlatvezetéseken kívül tartalmazza a tourguide készülék árát és a séta végén egy szabadon választott kávét vagy teát a Café Frei-ben)

A részvétel regisztrációhoz kötött, a regisztrációs űrlapokat a séta felírás után alább találják, ahol a szükséges adatok megadásával tud jelentkezni.

Létszám: 25 fő

 

Regisztráció

« Vissza