A következő Falk Art Fórum fesztivál időpontja: 2019. május 18.

Hírek

Aktuális » Hírek

 

Művészpadok

Utcára kerülnek újra azok az eredetileg natúr fenyőpadok, amelyeket a Falk Art Fórum évekkel ezelőtt azért vásárolt, hogy művészek, vagy művészi vénával megáldott műkedvelők, munkájukkal műalkotássá varázsolják. 

Tovább...

 

Nagyházi 25

Éppen negyedszázada, 1994. április 14-én rendezte meg a Sotheby’s Budapest és a Nagyházi Galéria közös aukcióját.

Tovább...

 

Csak egy zsaru? A műtárgyak világában a rendőr is különleges

Különös területe a rendőrségi nyomozati munkának a lopott műtárgyak elkövetőinek felderítése és – szerencsés esetben – az eltűnt művek előkerítése. A lopások többsége kisstílű, a tolvaj viszi a lakásból, a templomból, amit ér és fillérekért passzolja tovább az orrgazdának.

Tovább...

 
 

A modern lakberendezés és az antik művészet

Világunk folyamatosan változik. Környezetünk és világszemléletünk, kultúránk és ízlésünk együttesen határozzák meg életvitelünket és életterünket, egyben azok a tárgyak, amelyekkel körülvesszük magunkat, hatással vannak a gondolkodásunkra és a mindennapjainkra.

Tovább...

 
 
 
 
 

2012: A XIII. Falk Art Fórum programjai voltak

Jótékonysági árverés a Nagyházi Galériában - Keresd az utca Kincseit! - Programok gyerekeknek; Tóth József "Füles" fotóművész mesél nekünk; Simplicissimus szerint a világ... de leginkább Budapest - Kálloy  Molnár  Péter és együttese - Váczi Eszter és a Quartet - Pátkai Rozina Quintet - 10 éves, mégis friss és fiatalos - a TAZI ismét muzsikál a FalkArton

Tovább...

 

Rólunk írták

Az elmúlt években a Falk Art Fórum mindig nagy sajtónyilvánosságnak örvendhetett, alább szemezgetünk ezen írásokból. Tovább...