SIL- A belsőépítészet szakértője

Sil Design, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 3., telefon: (06 1) 269 0123, e-mail: sildesign@sil.hu, honlap: http://www.sil.hu/

SIL Design

Budapest, Falk Miksa u. 3.

Telefon: +36-1-269-0123

E-mail: sildesign@sil.hu

www.sil.hu

 

A SIL Design egyedülálló belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújtó lakberendezési cég, páratlan termékpalettával, tervezési és helyszíni szerelési megoldásokkal. 250 gyártóval, dedikált tervező- és kivitelező csapattal. A vevőkínálatban nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, világítás, meleg- és hidegburkolat, valamint kertberendezési termékek is találhatók. 

Az 1991-ben alapított SIL üzletében a lakberendezés teljes palettája megtalálható. Több neves nemzetközi gyártó kizárólagos forgalmazójaként kimagasló minőségű termékválasztékkal, szakavatott munkatársakkal várjuk az érdeklődőket.

A több ezer termékből álló, stílushatároktól független tárház gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez, életstílusához minden apró részletében illő termékeket: legyen az fürdőszobabútor, burkolat, szaniter,csaptelep, konyhabútor, konyhagép, vagy elismert formatervezők jegyezte nappali- és hálószobabútor csakúgy, mint szőnyeg, parketta, lakástextília, világítás, padlóburkolatok, a lakás-kiegészítőkig bezárólag. Legalább ekkora hangsúlyt fektetünk irodák, szállodák, éttermek, bárok berendezésére, a bárpulttól a bárszékeken át az evőeszközökig.

 

 

További érdekes információk az Art & Antique Street oldalán.

 

 

 

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza