Velünk teljes a kép!

Bodó Galéria és Aukciósház, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 24-26., telefon: (06 1) 787 2998, e-mail: info@bodogaleria.hu, honlap: http://bodogaleria.hu/

BODÓ GALÉRIA ÉS AUKCIÓSHÁZ

Budapest, Falk Miksa utca 24–26.

Telefon: +36-1-787-2998

E-mail: info@bodogaleria.hu

www.bodogaleria.hu

 

A Bodó Galéria és Aukciósház 2018 márciusában nyílt meg a majdnem húsz évig működő Magyar-Francia Galéria utódjaként, megújult szolgáltatásokkal és kibővült gyűjteménnyel. Fontos küldetésének tartja a 19. századi európai és magyar akadémista festészet magas színvonalú alkotásainak népszerűsítését.  Az új galéria megnyitásával a 20. századi modern magyar és kortárs festészet is bekerült a kínálat fő vonalába. Gyűjtőkörébe tartoznak továbbá 19. századi egyedi francia és más európai bútorok, ezüsttárgyak, Zsolnay-kerámiák, bronz- és márványszobrok.

A Bodó Galéria és Aukciósház az első évben két kortárs kiállítást rendezett, több programsorozatnak lett új résztvevője, és két sikeres aukciót bonyolított le. A jövőben is számtalan ötlettel és újdonsággal folytatja működését.

Az idei Falk Art Forum alkalmából nagyszabású tavaszi vásárt rendez, ahol az érdeklődők 20-30% kedvezménnyel vásárolhatnak 19-20. századi festményeket, műtárgyakat, szobrokat és bútorokat.

A tavaszi vásár szemet gyönyörködtető műalkotásain kívül más érzékszervünknek is teret engedhetünk a Bodó Galéria és Aukciósházban ezen a napon:

 

16 órakor

Somlai Tibor designer, rangos belsőépítészeti munkák tervezője tart előadást Volt és nincs – Nagypolgári és arisztokrata enteriőrök 1900-1945 címmel.

18 órakor

 Tavaszi vásár – az elmúlt egy évünk. Tárlatvezetést tart Nagy Zsófia Nóra, a Bodó Galéria és Aukciósház galériavezető művészettörténésze.

19 órai kezdettel

A Magos & Pauer (The Medley’s zenekar) szerzőpáros zárja a Falk Art Forum estéjét a Bodó Galéria és Aukciósházban. A zenekar régebbi, még régebbi és legújabb dalait akusztikus felállásban adja elő.

 

Bodó Galéria

Bodó Galéria

The Medley's zenekar

 

További érdekes információk az Art & Antique Street oldalán.

 

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza