Touch Me Baby!

Hári Anikó Ékszergaléria, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 14., telefon: (06 1) 312 0608, (06 20) 959 0938, honlap: https://www.harianiko.hu/

HÁRI ANIKÓ ÉKSZERGALÉRIA

Budapest, Falk Miksa utca 14.

Telefon: +36-1-312-0608; +36-20-9590938

E-mail: anikohari@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/hariekszer

Web: www.harianiko.hu

 

Kihagyhatatlan lehetőség: megérinthetjük, megszaglászhatjuk Hári Anikó legújabb, színes drágaköveit, amelyek Burmából és Brazíliából származnak. Ezek a különleges kövek ihletik Anikó ékszereit, mindegyik darab egy külön világba repít minket. Miközben hallgatjuk a történeteket, fel is próbálhatjuk az ékszereket, hogy részesei lehessünk egy utazásnak.

 

A rubin a legdrágább drágakövek közé tartozik, a gyémánt után a legkeményebb ásvány.  Nagy utat tesz meg, míg ékszer lesz belőle. Évmilliókkal ezelőtt született, Földünkben rejtőzködve várja, hogy az ember rátaláljon, kibányássza.  Hári Anikó járt Mogokban, burmai lelőhelyén és Hong Kongban, a drágakő vásáron is, hogy végigkövethesse e vörös ásvány földi útját. A kövek a drágakőcsiszoló által nyerik el végső formájukat, majd valahol a világon vevőre találnak, hogy szebbnél szebb ékszerek készüljenek velük. A végállomás pedig egy boldog hölgy, esetleg férfi, aki büszkén viseli értékes kincsét.

 

Programok a Hári Anikó Ékszergalériában május 18-án:

13–14 óráig ingyenes ékszerbecslés

14 órától sötétedésig a Lemuriartos lányok, Páris Beáta és Páris Noémi ékszerbemutatója

14 órától sötétedésig a Dél-Budai Spektrum Kft. Ötvös Műhelyének tanulói mutatják be, hogyan készülnek az ékszerek. 

 

 

További érdekes információk az Art & Antique Street oldalán.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza