Kamaraárveréssel várja a BÁV a látogatókat

BÁV Szent István Antikvitás, 1055 Budapest, Szent István krt. 3., telefon: (06 1) 473 0666, e-mail: Bolt463@bav.hu, honlap: http://www.bav.hu

Nagy sikert aratott tavasszal a Falk Art Fórum programjában a BÁV Szent István körúti üzletében tartott Kamaraárverés. Ezen felbuzdulva a BÁV, immár hagyományt teremtve, szeptember 22-én 17 órai kezdettel ismét hasonló aukciót rendez, ahol ezúttal mintegy 100 gondosan kiválasztott műtárgy kerül kalapács alá. A kínálat változatos és izgalmas lesz, a festményektől kezdve a kisplasztikákon, kerámiákon és Zsolnay-remekeken át a művészi ezüst dísz- és használati tárgyakig terjed. A tételek vonzó, alacsony kikiáltási árról indulnak, ezzel is kedvet csinálva a licitversenyhez. A BÁV a gyűjtőkön és az árverések megszokott közönségén túl számít minden érdeklődőre, aki meg szeretné ismerni az aukciók világát, azok sajátos hangulatát. A Kamaraárverés előtt a résztvevők tájékoztatót kapnak a BÁV novemberi, 61. Művészeti Aukciójának anyagáról is.

Ez évben sem marad el a szokásos Meglepetés Akció: a Fórum helyszínén lévő mindkét BÁV üzletben, a Műtárgyboltban és az Ékszerboltban késő estig különleges választék és meglepetés árak várják a Falk Art Fórum látogatóit.

A képek csak illusztrációk.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza