Minden kép egy történet

David Gallery, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 6., telefon: (06) 20 453 5327, e-mail: davidgallery.bp@gmail.com, honlap: http://www.davidgallery.eu

Minden kép egy történet. - és ki nem szeret történeteket hallgatni?  Elmesélheti azt az ember legjobb barátja, de akár egy festmény, egy fotó is.  Egy állandó történet a falunkon, mely emlékeztet bennünket. Emlékeztet egy érzésre, egy hangulatra, egy fontos eseményre az életünkben. Ilyenkor tudunk a legjobban azonosulni a képpel és a festmény életre kel az otthonunkban. Megérkezik!

Kortárs képző-és iparművészek alkotásait bemutató, ékszerdoboz jellegű kis  galéria, a Parlament közvetlen szomszédságában, a Falk Miksa utca 6 szám alatt található.  A Galéria vezető művésze - Dávid Norbert - festőművész.  Egyéni, személyes hangvételű, érzékeny olajfestményei, pasztelljei és grafikái, különleges hangulatot árasztanak. A nagyméretű figurális akril- és olaj- festmények mellett, hagyományos és modern csendéletek, valamint absztrakt képek is helyet kapnak a kollekcióban.

A galéria ékszerkínálatát Serbakow Tibor ötvösművész nagyszerű alkotásai fémjelzik. 

 

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza