Európa Galéria, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 18-20., telefon: (06 1) 269 3281, e-mail: lexmihaly@gmail.com, honlap: http://www.europagaleria.hu

Az Európa Galéria 20 éve van jelen a hazai műkincs piacon. Mindig törekedtünk arra, hogy az antikvitások teljes tárházát bemutassuk a bútortól a festményig, a porcelántól a nemesfémig, a műtárgytól a csillárig, a fotótól a grafikáig minden megtalálható legyen nálunk.

Ennek az igénynek megfelelően nagy alapterülettel rendelkezünk, ahol a vevő-érdeklődő kedvére bolyonghat, ismerkedhet a sok csodával. A ma már felfoghatatlan időráfordítással, igényességgel, és kreativitással elkészített funkcionális, mégis művészi értékeket is magán hordozó tárgyakat kézbe veheti, a kényelmes garnitúrákban elheverhet, a dolgozószoba komoly íróasztalánál ülve ébredhet tudatára annak, hogy bizony másfajta gondolatok születnek ott, ahol mindent a tudás megszerzésének, és a műveltség fejlesztésének rendeltek alá, még a bútorokat is.

Mostani kiállításunk a művészi üveget helyezte előtérbe: Lalique, Loetz, Poschinger, Daum, Moser stb. vázákat, üvegtárgyakat mutatunk be, amelyek természetesen megvásárolhatóak.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza