Bezár a bazár

Goldbach Galéria és Kereskedőház, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 32., telefon: (06 20) 311 40 03, e-mail: antikgoldbach@antikgoldbach.hu,

A Goldbach Galéria tíz felejthetetlen év (2004-2014) és tíz Falk Art Fórum tartalmas emlékével gazdagodva utoljára teszi tiszteletét a Falk Miksa utca ez évi ünnepén. Most sem teszünk semmi eget rengetőt. Csak utoljára megajándékozzuk az ide látogatókat egy rendhagyó KIRAKODÓVÁSÁRral.

Mindenféle műtárgy a terítéken. Kiárusítás, ahogy a vevők kívánják. Ez az ő napjuk. Ők mondják meg az árat, és már vihetik is a kiszemelt portékát. Akár egy forinttal a beszerzési ár feletti ajánlattal (pedig olcsón vettük), már csomagoljuk is az árut a vevő legnagyobb örömére. Tegyenek próbára minket. A kereskedők se kíméljenek Kettőn áll a vásár. Ha tetszik a szemnek, sőt kívánatos az áru a megvételre, azt szeretném én is ezen a napon, hogy legyen mindenki megelégedve a számtalan sikeres üzletkötéssel.

Mindemellett mindenkinek további sok sikert és eredményes, bővelkedő napokat és éveket kívánok a Goldbach Kereskedőház nevében:

Korompay Miklós

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza