A kincsesbánya

Art 001, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 24-26., telefon: (06 30) 461 5365, (06 30) 221 0800, e-mail: martinovickata@gmail.com,

Az ART 001 Kft. Galéria és Antikvitás már sok éve a legértékesebb magyar ezüst dísztárgyakat kínálja az érdeklődőknek. Színvonalas és ismert magyar ötvösök munkáit igyekszik felfedezni az európai piacokon, és a magyar közönség részére visszaszerezni és bemutatni őket. Ezüstből készült kínálok, gyertyatartók, tükrök továbbá egyéb kisebb - nagyobb dísztárgyak sorát lehet az üzletben megvásárolni.

További kínálatunkban értékes és igazán különleges antik ékszerekre is bukkanhat. Ezüstbe vagy aranyba foglalt nemes és féldrágakövekből készült kitűzök, karkötők, medálok minden korosztály és ízlés számára megtalálhatók az ART 001 antikvitásban.

Ha esetleg finom porcelánból készült dísztárgyat, Meisseni vagy Rosenthal figurát, netán szép festményt keres, e tárgyak bő választékából is lehet böngészni. De értékes különlegességeket is talál a kicsiny üzletben: gazdagon díszített tűzzománc színházi látcsövek, egyedi készítésű, ritka miniatűr órák ezüst, tűzzománc vagy gyöngyháztokkal, valamint biedermeier üvegeket gazdagon aranyozva és kézzel megfestve. Különlegességünk a dúsan faragott régi tajtékpipa gyűjtemény, valamint az egyedileg megformált fejű sétabotok széles választéka.

A Falk Miksa utca 24-26 alatti ART 001 antikvitás valóságos kincsesbánya minden gyűjtő vagy csak kincskereső számára.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza