Hári Anikó Ékszergaléria, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 14., telefon: (06 1) 312 0608, (06 20) 959 0938, honlap: https://www.harianiko.hu/

A legújabb, SZEDER elnevezésű garnitúrámat fogom bemutatni az idei Falk Art Forum alkalmából. Ahogy már a látogatók megszokhatták, ezt a szettet is a drágakövek köré terveztem. A különleges mintázatú, lézercsiszolt kövek látványa még szokatlan az ékszerkedvelők körében, de bízom benne, hogy első látásra meg fogják kedvelni ezeket az érdekesen fazettált drágaköveket és a tőlem már megszokott, romantikus vonalvezetésű ékszereket.

A rendezvény ideje alatt megtekinthetik a LEMURIART finom, nőies, drágakövekkel, ásványokkal díszített ékszereit is.

A Falk Art Fesztiválon vendégeim lesznek a Dél Budai Spektrum Oktató Kft. ötvös képzőjének tanulói és a Bódis Ékszer Kft.

Vendégem lesz még Hári Hajna és Kóthay Kata a Magyar Képzőművészeti Egyetem Tervezőgrafikai Tanszék két hallgatója, akik rajztábláikon rajzolva a FAF utcai forgatagát fogják megörökíteni.

Vendégeim a Falk Miksa utca 14. szám alatti Hári Anikó Ékszergalériával szemben felállított sátorban várják az érdeklődőket.

 

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza