"Kocka kövek...kő kockák"

Hári Anikó Ékszergaléria, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 14., telefon: (06 1) 312 0608, (06 20) 959 0938, honlap: https://www.harianiko.hu/

Ahogy már tőlem megszokhatták, az idei FAF alkalmából is szokatlan csiszolású drágaköveket fogok bemutatni. Ezekből az első ékszer kollekció már el is készült. Vajon mely kövekből: a sárga citrinből, a barna füstkvarcból, vagy az érdekes zárványvilágú turmalintűs hegyikristályból? Ha kíváncsi ezekre az ékszerekre és a Magyarországon eddig még nem ismert csiszolású drágakövekre, látogasson el hozzám.

Különleges tárlattal is készülök az idei Falk Art Fórumra: a XX. sz. első felében készült, ritka ékszerek gyűjteményéből lesz bemutató, amelyeket nemcsak megérinteni lehet, de ráadásnak kis történeteket is fogunk róluk mesélni. 


 

Szeretném, ha szakmámat, a szakmák királynőjét egyre többen és többen megismerhetnék, ezért idén is meghívok egy ötvösöket oktató iskolát, a Budapesti Komplex SzC Kézművesipari Szakgimnáziumot. Megtekinthetik az iskola tanulóit, ahogy megmunkálják a különböző fémeket, életre keltik a sima fémlapokat, hogy ékszerek születhessenek belőlük.

A Falk Art Forum napján, 13 és 14 óra között ingyenes ékszer és drágakő értékbecslés lesz, amit előzetes regisztrációval lehet igénybe venni.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza