Mind a múlt megmentett titokzatos darabjai

Bujanovics Régiségbolt, 1055 Budapest, Falk Miksa u. 18-20., telefon: (06 1) 331 3982, e-mail: bujanovics@antikeduard.hu, honlap: http://www.antikeduard.hu

Ha belefáradnak az utcai forgatagba, térjenek be Bujanovics Eduárd gyűjtő és régiségkereskedő üzletébe. A bolt olyan helyszín, ahol nem csupán fontos látványelemek a különböző korokból származó tárgyak, hanem a gyűjtőszenvedély megtestesülő formái. Megszerzésük okozza az első sikert, majd a birtoklásuk jelenti azt a boldogságot, amit csak egy vérbeli gyűjtő ismerhet. Persze aki nem tartozik közéjük, azt is magával ragadja a bolt hangulata. Ezek a bútorok, tárgyak – komódok, sok-sok óra, sétabot, súlyos csillárok és lámpák, dísztárgyak, ezüstök - szépek és egyediek, mind a múlt megmentett titokzatos darabjai.

A tulajdonos az órák mellett különösen vonzódik a sétabotok társaságához, vonzalmát könyvben is megörökítette. A sétabotokról szóló angol, magyar kétnyelvű album szöveges anyagát gazdag képillusztráció egészíti ki. Az érdeklődők számára a boltban elérhető a kiadvány.

Megosztás Facebook-on

 

« Vissza