A következő Falk Art Fórum fesztivál időpontja: 2018. május 5.

A 2017-es Falk Art Fórum résztvevő galériái

Fesztivál » Résztvevő galériák

 

A kicsi is okozhat nagy örömöt

Anna Antikvitás - Bujanovics Anna

Szűkösebbre szabott pénztárcával is lehet örömet szerezni önmagunknak, barátainknak. A Falk Art Fórum ide rendezvényén ismét szívesen várjuk üzletünkbe, ahol sok-sok érdekes és különleges dísztárgy, ékszerek a századfordulóról és szinte mindenfajta népi kézimunka megtalálható, ami fellelhető a Kárpát-medencében. Kézimunka kínálatunk szinte egyedül álló országszerte, amely manapság egy olyan értéket képvisel, ami rohanó világunkban lassan kihalóban  van. Kérem, látogassanak be üzletünkbe, szeretettel várjuk!

Tovább...

 

Art Shop a Magyar Szecesszió házában  (Bedő ház)

Antik & Modern

Szecessziós tárgyak, ékszerek, bútorok, lakberendezési kiegészítők kínálatával várjuk e korszak szerelmeseit, gyűjtőit.  Célunk ezek felkutatása, felújítása, restaurálása és értékesítése. Cégünk a régiségkereskedelmet és a hozzá kötődő szolgáltatásokat ötvözi, műtárgyak értékbecslése, szaktanácsadás mellett vállalja a megbízók aukciókon való képviseletét, a műtárgyak bel-és külföldre szállítását, ez utóbbinál a szükséges engedélyek beszerzését, speciális export-csomagoltatást, a vámkezelést, a szállítmányoztatást, a biztosítást – export-import területén egyaránt.

Tovább...

 

Aranycsillár Galéria

Aranycsillár Galéria

Kedves Látogatók! Mint azt már az előző galériánkban is sikeresen elindítottuk - törekszünk arra, hogy sokszínű gazdag kínálatunkkal tovább erősíthessük a kedves vevők ízlésnívóját. Finom porcelántárgyaink  mellett  a századforduló sokszínű magyar kerámiaművészeivel, a Zsolnay gyár formatervezőinek, dekoratőreinek, iparművészeinek munkáival is találkozhat az érdeklődő közönség. Galériánk nagy hangsúlyt fektet a csillárok falikarok lámpák bemutatására. Vannak könnyűek, bájosak, elegánsak, drága aranyozással - finoman stilizált ékkövei a lakásnak. Természetesen a népszerű Art Deco stílust kedvelők is nagy számban találnak nálunk letisztult vonalú ízléses franciás enteriőrhöz illő bútorokat, kiegészítőket. Festményanyagunkat  főként magyar festők alkotásai teszik ki. Szeretettel várjuk Önöket az Aranycsillár Galériában!

Tovább...

 

Artcore Antik & Design

Artcore Antik & Design

ART DECO – BAUHAUS – MIDCENTURY ARTCORE Antik & Design

Tovább...

 

Bardoni Interieur

Bardoni Interieur

A Bardoni Interieur elkötelezett a kortárs művészet támogatása mellett. A negyedévente megrendezésre kerülő tárlatokon friss és erőteljes, kortárs festő és szobrászművészek munkáit mutatjuk be egyéni, vagy csoportos kiállításokon. Bemutatótermünkben a XX. század első felének közép-európai bútorai és lakberendezési tárgyai, kortárs művészeti alkotások és bemutató enteriőrjeink láthatók. Szecessziós, Art Deco és a Bauhaus műtárgyaink mellett megtalálja az 1960-as, 1970-es évek színes designbútorait is, antik és kortárs festményeket, szobrokat, dísztárgyakat. Az idén megrendezésre kerülő Falk Art Fórum alkalmával Makláry Kálmán, a galériánkban már nagy sikerrel bemutatott művész legutóbbi műveiből rendezünk kiállítást.

Tovább...

 

BÁV Ékszergaléria

BÁV Ékszergaléria

Üzletünkben a Falk Art Fórum ideje alatt 15% kedvezménnyel válogathatnak a kijelölt arany ékszereink között! A boltunkban értékbecsléssel és tanácsadással is várjuk az érdeklődőket.

Tovább...

 

BÁV Szent István Antikvitás

BÁV Szent István Antikvitás

A Falk Art Fórumon különleges akciókkal, helyszíni értékbecsléssel (bútor, műtárgy, és újdonságként papírrégiség) és intarzia, fafaragó workshoppal és politúr bemutatóval várjuk a látogatókat a Szent István Antikvitásban! A Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolával együttműködve megismerhetik a bútorkészítés során használt fafajtákat, az iskola diákjai pedig bevezetik az érdeklődőket az intarziakészítés és fafaragás rejtelmeibe. 

Tovább...

 

A bot metamorfózisa

Bujanovics Régiségbolt

"A bot az emberré válás évezredekig tartó folyamatában első eszközeink egyike volt, s bár az idők során számos átalakuláson ment keresztül, gyakorlatilag napjainkig elkísért bennünket" A bot volt a két lábra emelkedő ember első támasza, segítette a járásban, a táplálékszerzésben, a harcban, a fegyelmezésben, szimbolizálta a társadalmi hierarchiában betöltött szerepét. Funkciójának megfelelően sokszor nevet is kapott: hírnökbot, pásztorbot, marsallbot, vándorbot, tőrös bot, sétabot. Az ókori mitológiából Hermész attribútumai közül legismertebb a hírnökbot, amely köré két kígyó tekeredik, vagy a gyógyítást jelképező Aszklépiosz bot, egy rátekeredő kígyóval. A középkorban a magas rangú papok – pápák, püspökök, apátok - jelképévé vált a pásztorbot, majd az újkor hozta el a sétabotok vagy sétapálcák virágkorát, ekkor vált az öltözködés részévé, hölgyek és urak egyaránt használták elegáns, díszes kiegészítőként. Bujanovics Eduárd műkereskedő, gyűjtő 2011-ben jelentette meg azt az impozáns albumot, amely több mint 400 sétabotot mutat be. A kétnyelvű – magyar és angol – kiadvány a Nemzeti Múzeum és a Petőfi Irodalmi Múzeum, valamint 20 magángyűjtő anyagát ismerteti sok-sok képpel és magyarázó szöveggel. A FAF napján az érdeklődők gyönyörködhetnek a bolt gazdag kínálatában, a sétabotokról szóló albumot a régiségboltban meg is vásárolhatják.

Tovább...

 

Darius Antiques

Darius Antiques

A Dárius Régiségkereskedés az idei Falk Art Fórumon is szeretettel várja az antik tárgyak gyűjtőit, szerelmeseit és azon fiatal látogatókat, akik még csak most ismerkednek a régiségek világával. A családi vállalkozás tulajdonosainak 1989 óta az a céljuk, hogy otthonosan berendezett üzletükben a látogatók kellemes és hasznos időt töltsenek el. A Falk Miksa utca 24-26. szám alatti üzletben kimagasló színvonalú XVIII. - XIX. századi bútorok, magyar- és külföldi festők alkotásai, valamint szobrok, porcelán- és vitrintárgyak, szőnyegek széles választéka fogadja a kedves érdeklődőket, a Falk Art Fórumon pedig neves magyar szobrászok - többek között Kisfaludy-Strobl Zsigmond, Grantner Jenő, Pátzay Pál, Kelemen Kristóf, Kerényi Jenő és Rajna Ágnes - műveiből álló gyűjteményt tekinthetnek meg.

Tovább...

 

Türelmes életképek - Lex Mihály fotókiállítása az Európa Galériában

Európa Galéria

Megnyitó:  2017. május 27. 17.30.-kor, Falk Miksa u.18-20. Az Európa Galéria 30 éve van jelen a hazai műkereskedelmi piacon. A  háromszintes galéria lehetővé teszi, hogy az aktuális antik festmény, bútor és műtárgy kollekciónk bemutatása mellett kortárs fotókiállításoknak is otthont adjunk. A galéria egyik tulajdonosa és vezetője – Lex Mihály – szenvedélyes elkötelezettsége a fotóművészet iránt oda vezetett, hogy maga is fényképezőgépet kapott a kezébe, hogy képein keresztül elmondja gondolatait az életről, a kitaszítottakról, a társadalom perifériáján élő emberekről és a mindenütt jelen lévő szépségről. Andre Kertész képeit nézve őt is megérintették a fotóiban rejlő mély emberség, formai tisztaság, közvetlen egyszerűség. Neki köszönheti a fotóművészet iránti szeretetét.

Tovább...

 

Akvarell-remekek és Nicolas Schöffer festményritkasága

Haas Galéria és Kiállítóterem

A VÍZ – AZÚR akvarell-remekek a XX. századból Az akvarell a vízfestés egy fajtája, vízben oldódó, áttetsző lazúrfestékkel nagyszemcsés, akvarellpapírra való festés. Ennek a festészeti technikának az értéke a finom, világos, áttetsző színekben van, ami a képnek, különösen a tájképnek nagy frissességet kölcsönöz. Gyors, tovatűnő élmények, jelenségek rögzítésére kiválóan alkalmas. Több ezeréves múltja van. A vízfesték erőssége ebben áll: lehetővé teszi, hogy a papír szövete és tónusa elegyedjék a festék színeivel, s ez a fénynek és a mélységnek lélegzetelállító illúzióját kelti. A vízfesték különféle variációit évezredek óta használják. Az akvarell festészet az egyik legnehezebb műfaj, mert az alkotási folyamatban a művésznek nincs lehetősége korrigálni, így nagy szakmai tudást igényel. a Haas Galéria első ízben rendez tárlatot kizárólag akvarellekből. Olyan XX. századi műveket állít ki, amelyek alkotói a műfaj mesterei voltak: Bene Géza, Boromisza Tibor, Csebi Pogány István, Deli Antal, Egry József, Farkas István, Járitz Józsa, Kádár Béla,  Litkey György, Pleidell János és mások. A kiállítás fő témavilága a víz. Tengerek, tavak, folyók által ihletett tájkompozíciók, azúrszínű életképek.

Tovább...

 

"Kocka kövek...kő kockák"

Hári Anikó Ékszer Galéria

Ahogy már tőlem megszokhatták, az idei FAF alkalmából is szokatlan csiszolású drágaköveket fogok bemutatni. Ezekből az első ékszer kollekció már el is készült. Vajon mely kövekből: a sárga citrinből, a barna füstkvarcból, vagy az érdekes zárványvilágú turmalintűs hegyikristályból? Ha kíváncsi ezekre az ékszerekre és a Magyarországon eddig még nem ismert csiszolású drágakövekre, látogasson el hozzám. Különleges tárlattal is készülök az idei Falk Art Fórumra: a XX. sz. első felében készült, ritka ékszerek gyűjteményéből lesz bemutató, amelyeket nemcsak megérinteni lehet, de ráadásnak kis történeteket is fogunk róluk mesélni.    Szeretném, ha szakmámat, a szakmák királynőjét egyre többen és többen megismerhetnék, ezért idén is meghívok egy ötvösöket oktató iskolát, a Budapesti Komplex SzC Kézművesipari Szakgimnáziumot. Megtekinthetik az iskola tanulóit, ahogy megmunkálják a különböző fémeket, életre keltik a sima fémlapokat, hogy ékszerek születhessenek belőlük. A Falk Art Forum napján, 13 és 14 óra között ingyenes ékszer és drágakő értékbecslés lesz, amit előzetes regisztrációval lehet igénybe venni.

Tovább...

 

Kieselbach Galéria

Kieselbach Galéria

A Kieselbach Galéria a magyar festészetet a mindennapi élet szerves részévé kívánja tenni: célja, hogy kiállítások, könyvkiadványok és aukciók formájában ismertesse, szerettesse meg a belföldi és külföldi közönséggel a magyar képzőművészet korszakait, alkotóit. A galéria évente három kiemelt aukciót szervez, és mind a falakon, mind pedig a galéria webáruházában folyamatosan bővülő kínálattal várja a művészetkedvelő érdeklődőket.

Tovább...

 

Kilim

Kilim

Aki valaha is vitt már otthonába kilimet, az részese lehetett annak a csodának, amint a szőnyege életre kelt és megváltoztatta a szoba - a lakás- hangulatát, mintha egy új taggal bővült volna a család. Egy nomád szőnyeg valóban kiváló kiegészítője lehet a legkülönbözőbb stílusban berendezett európai lakásoknak. Ennek oka, hogy a kézzel szőtt kilimek valóban élnek, és nem csak készítőjük személyes kézjegyeit tükrözik, hanem magukban hordozzák egy egész törzs, népcsoport vagy földrajzi terület évszázados hagyományait is. A kilimek motívum-világa a legtöbb ember számára ismerősnek tűnik, mivel az emberiség közös múltjából származó emlékeket hív elő.

Tovább...

 

Magyar Kerámia Galéria

Magyar Kerámia Galéria

15 éve működő galériánkban a méltán megbecsült 1920-30-as évek kiemelkedő magyar art deco keramikusok művei mellett a későbbi évek – újra divatossá váló és gyűjtemények alapját szolgáló- retró kerámia tárgyai is megtalálhatóak. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk főként századfordulós ezüst dísz- és használati tárgyakra, melyek eleganciájuk és értékállóságuk révén kitűnő ajándékok lehetnek jeles eseményekre, diplomataosztóra, születésnapra vagy esküvőre. Kiemelkedő feladatunknak érezzük az egyes privát gyűjtemények kvalitásos szakszerű kialakítását, építését és gondozását. Csillárok, festmények, szobrok valamint lakberendezési tárgyak értékesítésével, illetve készpénzes vásárlásával is foglalkozunk. Kellemes környezetben, a Falk Miksa utca 24-26. szám alatt széles választékkal várjuk a műtárgyak iránt érdeklődő közönséget.

Tovább...

 

Szalonok világa

Magyar-Francia Galéria

A Magyar-Francia Galéria az idei Falk Art Fórum Fesztivál idején a 19. századi szalonok világába kalauzolja el látogatóit. Az 1800-as évek Európájában egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek az szalonenteriőrbe helyezett anekdotikus jelenetek, melyek elegáns úri fiúk és úri-kisasszonyok ismerkedését, baráti találkozókat, kártya partikat stb. mutattak be. Ezek a jelenetek gyakran csattanóra építő történetecskéket ábrázoltak.  A szalonzsáner műfaja olyan neves magyar festők témavilágában is megjelent, mint Munkácsy Mihály vagy Borsos József. A magyar 19. századi életképek nagy részét müncheni tanultságú mestereink készítették, akik a Műcsarnokban valamint a müncheni Glaspalastban mutatták be leggyakrabban munkáikat. A szalonképek műfajából látogatóink itáliai, francia, belga, német és magyar festőművészek alkotásaival ismerkedhetnek meg kiállításunkon. Impozáns festészeti anyagunk mellett a Magyar-Francia Galéria enteriőrje is a 19. századi szalonok világát idézi majd.   Kép: Conti Tito: A lantjátékos olaj, vászon 75 x 106 cm

Tovább...

 

Balansz - Szanyi Borbála kiállítása

MissionArt Galéria

A Balansz Szanyi Borbála (1979, Miskolc) első önálló tárlata a MissionArt Galériában, de korábban számos csoportos kiállításon, valamint a galéria által szervezett művésztelepen (Vasgyár, Miskolc) vett már részt. Tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakán végezte. Mesterei Jovánovics György és Karmó Zoltán voltak. Eddigi munkásságát számos díjjal jutalmazták, többek közt Ludwig-ösztöndíjjal, a Kogart Kortárs Művészeti Gyűjtemény ösztöndíjával, valamint Derkovits-ösztöndíjjal. Aktív résztvevője a hazai és külföldi művészeti életnek, alkotásai számos egyéni és csoportos kiállításon szerepeltek.

Tovább...

 

Montparnasse Galéria

Montparnasse Galéria

A Montparnasse Galéria eredeti francia art deco bútoraival vált ismertté, de mára kínálatában sok modern darab is megtalálható. Így az art deco hűvös eleganciáját és a modern friss lendületét keresők is találnak itt lakások, irodák, üzletek exkluzív enteriőrjének kialakításához illő darabokat. Mivel e két stílus jól illeszthető egymással, így a régi és a kortárs keverésével még egyedibb belső terek tervezhetők – a klasszikustól az extravagánsig. Azoknak is érdemes felkeresni a galériát, akik egy már berendezett enteriőrt szeretnének kissé áthangolni, vagy ajándéktárgyat keresnek szeretteiknek, mert különleges lakásdekorációs elemek is – tükrök, lámpák, pezsgősvödrök, kiegészítő kisbútorok - várják őket.

Tovább...

 

Fringia és a sírőrző oroszlán

Moró Antik

Szász Endre mondta egyszer, hogy ő egy kiállításon hat-nyolc műalkotásnál nem tud többet megnézni, mert mélységeiben képtelen ennél többet befogadni. Nos, ezúttal a régi fegyverek és keleti műtárgyak specialistája, a Moró Antik, idei kiállításán nem lenne zavarban. Az üzlet kiállító terében éppen kilenc műtárgy látható (és vásárolható meg). Múzeumi minőségű, magas kvalitású tárgyak, amelyek mintegy átfogják a Moró Antik különleges érdeklődési körét. Látható aranyozott Buddha szobor és japán netsuke, azaz jegyzett mester által készített, apró, faragott csontszobrocska.  Látható egy Tang-kori, vagyis a kínai civilizáció aranykorából származó sírőrző figura: kerámia oroszlán csurgatott mázzal. Ugyancsak keleti csoda: egy igen ritka japán kard pár! Az érdeklődők megnézhetnek egy japánból származó, bronzból készült templomi gong formájú füstölőt a Meidzsi korból, egy kínai kék-fehér mázas tálat a 18. századból. Látható magyar mázatlan padlócsempe, végül borítékolhatóan a nézők és a szakemberek kedvence lesz a fringia, a fegyvergyűjtők álma, amelyet Mária Terézia magyar származású huszártisztjei használták a 18. században.  

Tovább...

 

Nagyházi Galéria

Nagyházi Galéria

Ha május, akkor tavaszi nagy árverés a Nagyházi Galériában. A FAF közönsége a rendezvény alatt az aktuális aukciós kiállítást tekintheti meg a Balaton utca 8-ban. A nagyközönség számára ismert változatos tematikájú aukciós anyagban ez alkalommal is számos raritás szerepel. A régi mesterek között kiemelkedik egy 1480 körül készült firenzei fatábla, mely a neves itáliai festők – Ghirlandaio, Fra Filippo Lippi - kompozícióiról ismert bájos Madonnát és a gyermek Jézus ábrázolja. Egy évszázaddal később készült az a különleges ikongráfiájú, Feltámadt Krisztust a Passió eszközeivel ábrázoló festmény, melynek mestere Raffaello tanítványa, Giulio Romano, a mantovai Gonzaga udvar számára megbízásokat teljesítő festő körében működött. A régi mesterek anyagát gazdagítja egy térképgyűjtemény, melyben neves 16-18. századi metszők a régi Magyarországot és Erdélyt ábrázoló darabjait kell megemlítenünk. Az aukciók látogatói általában a művészi életművek kiemelkedő darabjait értékelik igazán, a Nagyházi Galéria hagyományaihoz híven azonban igyekszik felkutatni és bemutatni egy-egy életmű kevésbé szokványos műveit is. A 20. századi anyagban ilyen különlegesség például Koszta József két korai munkája, egy 1885-es, még a művész főiskolai éveiben megrendelésre készült nagyméretű női portré, illetve az életmű kevéssé ismert és feldolgozott periódusából, az 1902-1903 körüli nagybányai időszakban készült, szalmakalapot tartó leányka portréja. Hasonlóan izgalmas Aba-Novák Vilmos ez ideig a szakirodalomban nem ismert olaj-vászon előtanulmánya, mely a szintén magántulajdonban lévő, 1925 körülre datált Román tánc című képéhez készült. A festmények mellett hasonlóan különleges tárgyakat találhatnak a gyűjtők-érdeklődők a műtárgy tételek között is.  Gyűjtő és szakember is örül, ha egy tárgy előélete, provenienciája ismert, kiváltképp, ha közismert személyiség volt a néhai tulajdonos. A változatos bútoranyagban meg kell említenünk Honthy Hanna hagyatékából előkerült figurális intarziás díszítésű szekrénykét, illetve Szatmári Margit színésznő 18. századi tálalószekrényét. A 16-18. századi itáliai és felvidéki fajansz patikaedények, biedermeier címeres üvegpoharak, Zsolnay kerámiák, keleti tárgyak, szőnyegek mellett az ezüst tételek között igazi gyűjtői ritkaságokra licitálhatnak a vásárlók. A galériák aukciós anyagában egyre ritkábban tűnnek fel olyan 17.-18. századi míves ezüst tárgyak, mint Christian I. Hornung ötvösmester által 1672-ben készített augsburgi borkóstoló tálka, amely az augsburgi Rehlinger család és a nürnbergi Goeckel család címerével van ellátva, vagy a három uralkodó portréjával díszített 18. századi eleji, szintén augsburgi tűzaranyozott pohár. Kultúrtörténeti csemege az 1905-ös Országgyűlési Választások emlékére készített és gravírozott ezüst tárca, melynek "Tisza 1483 - Andrásy 1428" vésete a választásokon elért szavazati arányokat dokumentálja, illetve egy 1863-as datálású, lepkeszárnyakból készített kollázs képecske, amelyet Jókai Mór készített a fogdában, ahová sajtó vétség miatt került. Az aukciós anyag ezüst tárgyait Kiss Erika művészettörténész, a Nemzeti Múzeum muzeológusa mutatja be meghirdetett időpontban a FAF alatt.

Tovább...

 

Nautilus Antikvitás

Nautilus Antikvitás

A galéria most és mindenkor várja meglévő és leendő ügyfeleit.19.-20.-ik századi magyar, illetve külföldi festők alkotásait és iparművészeti tárgyait kívanjuk bemutatni, a már megszokott minőségben.

Tovább...

 

Pethő Galéria Antikvitás

Pethő Galéria Antikvitás

Mi egy családi antik-műtárgy kereskedés vagyunk. Működésünk kezdete 1989-re nyúlik vissza. Kínálatunk: 19. századtól a 20. század első feléig különleges és egyedi tárgyak, neves porcelánok (Herend, Zsolnay, KPM, Meissen, Altwien ) kerámiák (Royal Dux, Goldscheider), üvegek (Gallé, Daum Nancy és egyéb), ezüst tárgyak, elefántcsont műtárgyak (származási igazolással ) bronzok, asztali és kandalló órák, miniatúrák, különleges sétabotok, pipák, redesign ékszerek (by Szász Károly), 19.századtól a 20. század közepéig jelzett európai festmények, (a festmények nagyobb része József Attila utcai (10) üzletünkben találhatóak. Szeretettel várjuk!

Tovább...

 

SIL, a belsőépítészet szakértője

Sil Design Centrum

Professzionális márkafüggetlen szaktanácsadás napjaink modern enteriőrjéhez 26 év pótolhatatlan szakmai tapasztalat, páratlan mértékű gyártói kínálat, többszáz elégedett ügyfél – ez a SIL DESIGN CENTRUM. Maximalisták vagyunk, legyen szó bármilyen részletről. Fürdő, konyha, nappali, hálószoba, világítás, padló-és falburkolatok, szaniterek, lakástextil, egyéb formatervezett kiegészítők – mindezt kimagasló minőségben megtalálja exkluzív kínálatunkban. Bemutatótermünk Budapest csodás belvárosában, a Falk Miksa utcában található. Az inspiráló, barátságos környezetben nemcsak folyamatosan megújuló, modern lakberendezési választékkal, hanem szakmailag igen tájékozott, naprakész, lakberendezési területekre specializálódott belsőépítészeti szakértő kollégáinkkal várjuk ügyfeleinket. Az idei – a SIL számára harmadik - Falkart Fórum Fesztiválra ismét különleges meglepetéssel készülünk, szeretnénk elbűvölni minden érdeklődőt! Szeretettel várjuk Önt is! A SIL DESIGN CENTRUM

Tovább...

 

Arcképek

Wladis Galéria

 " Ne csinálj magadnak faragott képet", mondja a Szentírás. Mit jelent ez a különös tiltás? Ne ábrázolj emberalakot, mert az alkotás teremtés, és az nem a gyarló emberi lény dolga. De nem tudjuk betartani a tilalmat, újra és újra " vétkezünk ", megkíséreljük megjeleníteni magunkat, papíron, vásznon, márványban, bronzban. Születünk, élünk, meghalunk, de ezek a "faragott képek", ezek a portrék itt maradnak, szemükkel követik minden lépésünket. Mi meg zavartan fürkésszük ezeket az arcokat, ilyenek voltunk, vagyunk, leszünk? De meg is nyugtat bennünket a tudat: nem vagyunk egyedül, elődeink velünk vannak, enyhítik magányunkat, erősítik bennünk az érzést: ha van jövő, akkor annak magunk is részei leszünk. Így hát érdekünk, hogy legyen jövő, és ne hagyjuk, hogy velünk élő, múlt nélküli embertársaink tönkretegyék a jövőt, utódaink jelenét.   Péter Vladimir WLADIS Galéria

Tovább...